19.4.2010

Käsityöt taka-alalle?

Hei kaikille ja iso kiitos taas ihanista kommenteista! :) Meillä alkaa pian lattiaremontti, eli: olkkari (34 m2), eteinen (5 m2) ja keittiö (18m2).. Ehkä laitan joskus kuvia ENNEN ja JÄLKEEN....Huh, luulen etten kovin usein ehdi koneelle, mutta kyllä käyn jatkossakin teidän sivuillanne, vaikka öisin ;) ! Oikein aurinkoista maanantaita kaikille!

9 kommenttia:

 1. Aurinkoista remonttia.

  VastaaPoista
 2. Ihanan aurinkoinen tilkkutyö. Toivotaan, että remontti sujuu ilman kommelluksia. :)

  VastaaPoista
 3. Jaa,että remontti! Teillä lattiat,mutta kun meillä on pystyssä vain ulkoseinät ja runko talosta:):) Niin ja yli 140 neliötä on tila!Lattia on nyt pelkkää betonia ja vain ulkoseinissä on villat. Sisäkattokin on pois. Mulla on nyt helpompi vaihe,kun ei mua just nyt tarvita siellä. Ehkä sitten kun edistyy,niin siivoilen ja tapettiliisteriä levitän ja voin jotain maalaillakin,sillä kyllä seiniin vedetään pohjamaalit ennen tapettia. Minkäslaiset lattiapinnat aiotte laittaa? Meillä tulee laattaa keittiö,eteinentuulikaappi,takkahuone ja sen vieressä oleva huone ja tietysti wc+pesutiloissa. Mä varmaan teen sitten saumauksetkin vielä vanhalta muistolta:) Muitten huoneitten lattioihin laitamme tammiparketin.Tsemppiä sinulle sinne remonttiin!

  VastaaPoista
 4. Eihän sitä kaikkea ehdi, remontti vie paljon aikaa - ainakin kun on noin paljon kerralla menossa. Keittiön remontointi on ollut minusta kaikkein palkitsevinta, vaikkakin tavarat olivat monta kuukautta sänkyjen alla makuuhuoneissa.

  Meillä tehdään nyt takkahuoneremppaa, mutta se ei onneksi paljon haittaa, kun on vähän erillään muista tiloista.

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä remontti Reiskoille!
  Muistahan levätä & nukkuakkin, jottei remppa ala kiristelemään poskihampaissa.

  VastaaPoista
 6. Jaksamista ja onnistumisen hetkiä remonttiin! Se on rankkaa puuhaa, mutta kannattavaa... Meilläkin on tarkoitus vielä rapata ja roiskia, kunhan kevät etenee.

  Ja kuvia katselisin mielelläni! :)

  VastaaPoista
 7. Mukavia hetkiä remontin parissa!!))

  VastaaPoista
 8. This is very pretty. I love half square triangles...

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista etukäteen!
Jos jotain kysyttävää ilmenee, niin vastaan mielelläni.